1. ალუბალი. ამერიკელმა მკვლევარებმა დაადგინეს, რომ ალუბლის ყოვლდღიური მიღება ამცირებს არა მარტო ქოლესტერინის დონეს, არამედ დიაბეტისა და ართრიტის წარმოქმნის რისკსაც. ამასთან აუცილებელი არაა ცოცხალი ალუბლის მიღება, – გამოდგება მისი მურაბა, კომპოტი და ჯემიც კი. რაც უფრო მუქი ფერისაა ალუბალი, მით უფრო სასარგებლოა; ალუბლის სამკურნალო ეფექტი განპირობებულია მასში შემავალი პიგმენტით, რომელიც ხილს აძლევს წითელ ფერს. Read the rest of this entry »
Комментариев нет:
Отправить комментарий